El Barça Lassa juga el seu quart derbi català de la Lliga Endesa

El Barça Lassa juga el seu quart derbi català de la Lliga Endesa

Els barcelonistes tindran canvis. Dorsey entra per Doellman. Ribas i Lawal segueixen de baixa

El FC Barcelona Lassa acaba una setmana clau per al seu futur a Europa amb un partit no menys important per seguir mantenint el lideratge en solitari de la Lliga Endesa. Els de Pascual, que vénen de guanyar en un bon partit el Brose Baskets alemany, encaren el seu quart derbi ACB de la temporada amb ganes d’oferir un bon partit a la seva afició.

De cara al matx d’aquest diumenge (12.30 hores / Movistar Plus) els barcelonistes tindran canvis en el seu roster, ja que Joey Dorsey ha estat donat d’alta a la Lliga Endesa a canvi de Justin Doellman. La idea del cos tècnic barcelonista és donar descans a un dels seus jugadors més importants de la plantilla i que Dorsey també entri en el ritme de competició de dos partits per setmana.

Satoransky i Eriksson, molt centrats en diumenge

Satoransky parla sobre el rival d’aquest diumenge: “L’objectiu és acabar primers la fase regular i per això és important jugar bé contra el Manresa”, comenta el base txec del FC Barcelona Lassa i un dels jugadors més en forma de la competició. D’altra banda, un exManresa, Marcus Eriksson, també destaca el factor confiança: “Seguir líders ens farà mantenir la confiança i hem de prendre’ns aquest partit com qualsevol altre. És un partit important que volem guanyar.”

El rival

L’ICL Manresa arriba al Palau amb un bona dosi d’injecció de moral que necessitava després de la seva victòria a la pista del Joventut. El Manresans són quarts per la cua amb un balanç de 8-17.

Malgrat saber que no són favorits aquest diumenge al Palau, tenen poc a perdre en la seva visita a Barcelona. La història, però, diu que els de la capital del Bages han jugat 37 cops al Palau en competició ACB i només han obtingut dues victòries, la darrera, la temporada 1996/97. Des de llavors, el balanç és de 15-0 favorable als barcelonistes.

D’altra banda, cal destacar la presència de dos nous fitxatges que els estan donant rendiment immediat. No són figures però sí bons jugadors que tenen treball i punts a les mans. Parlem del txec Patrick Auda, que en el seu primer partit ja va anotar 11 punts a Badalona, i Je’kel Foster, que ha jugat quatre partits, amb una mitjana de 10 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut