Els FCB Legends lamenten a Mèxic el triomf del Reial Madrid

Els FCB Legends lamenten a Mèxic el triomf del Reial Madrid

Els exjugadors del Barça han seguit el clàssic tots junts a Distrito Federal

Els Legends del FC Barcelona no han pogut celebrar un bon resultat del Barça davant el Reial Madrid. L'expedició del FCB Legends desplaçada a Mèxic ha presenciat el partit a l'hotel Westin Santa Fe del Districte Federal. Els Legends s’han unit així als centenars de milions de persones de tot el planeta que han seguit El Clàssic en directe per televisió.

Els assistents al partit televisat a Mèxic també han guardat un minut de silenci en record de Johan Cruyff i han aplaudit la memòria de l'holandès en el minut 14.

La retransmissió que han seguit els blaugranes ha estat facilitada per Movistar i ha tingut en Ronald de Boer, José Edmílson, Savio Bartolini i Christian Karembeu els seus locutors de luxe.

Alfonseda analitza el duel

Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació Barça Jugadors, ha declarat al final del partit que "hi havia més tensió en l'entorn que al camp". En la seva anàlisi, el Barça "ha jugat lent, no hem creat moltes ocasions i no hem aprofitat les que hem tingut... No sé si han estat els llargs viatges dels internacionals o el partit de dimarts a la Champions, però el Madrid ha aprofitat la seva oportunitat."

Per a Alfonseda "el Barça ha jugat per sota del seu nivell habitual i hem perdut moltes pilotes; no ha estat un clàssic Barça-Madrid, però abans guanyàvem el Madrid i no guanyàvem la Lliga. Això sí que ha canviat, afortunadament".

El FCB Legends ha tornat cap a Barcelona al final del partit. La derrota davant la Selecció Mexicana (2-0) en l'amistós jugat divendres a Querétaro no ha influït gens en la il·lusió i la projecció de futur que ha despertat el projecte FCB Legends entre els exjugadors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut