Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): A totes per la Lliga

Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): A totes per la Lliga

12 hores, AndalucíaTV: Finalitzada amb honor la trajectòria europea, les blaugranes se centren a revalidar la competició domèstica

Culminada amb honor –i un punt de crueltat– la Champions després de caure dimecres a París, el Barça Femení gira full i visita l’Sporting de Huelva aquest diumenge al migdia en un compromís perillós en la lluita per la Lliga. Queden nou jornades. L’Athletic Club vencia a Albacete en un partit avançat i s’allunyava a quatre punts. L’Atlètic de Madrid, amb idèntics punts, juga a la mateixa hora al camp de la Reial Societat.

Novetats a la convocatòria

La convocatòria blaugrana ha viscut algunes novetats. D’entrada, Xavi Llorens no podia comptar amb les internacionals sub-19 Patri Guijarro, Núria i Pilar Garrote, Sandra Hernández i Andrea Falcón. Tampoc amb les lesionades Leire Landa i Andreia Norton. La nota positiva era l’alta mèdica de Miriam Diéguez, que ha viatjat amb l’equip. Completava la convocatòria Berta Pujadas, del filial. Aquesta polivalent defensa, de només 15 anys, ja va debutar amb el primer equip en l’amistós amb el Hyundai Steel Red Angels.

L’Sporting de Huelva, per la seva banda, pugna per classificar-se entre els vuit primers. Es fa fort a casa, encara que a la primera volta va protagonitzar una sorpresa majúscula empatant a la Ciutat Esportiva. Aquest diumenge intentarà reeditar-la aprofitant el desgast blaugrana.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Estic satisfet del treball contra el PSG, sobretot defensiu. Volia donar una bona imatge i ho vam fer. La valoració, en fred, és per estar-ne orgullosos”.

“Han passat tres dies i ja ens hem recuperat físicament. El resultat tampoc ens afectarà perquè la Lliga és una altra competició”.

“Des de fa molt temps que diem que la Lliga és partit a partit i que ho hem de guanyar tot, oblidant-nos de l’Athletic Club i de l’Atlètic de Madrid. Hem de fer la nostra, no ens hem de preocupar de la resta. Hem de guanyar, guanyar i guanyar”.

Les declaracions de Sandra Paños

“Contra el PSG l’equip va saber treballar i ho va donar tot. El gol va ser un pal gran per quan i com va ser”.

“La Champions era un premi que a tothom li agrada jugar. Una experiència així ens farà millor equip. Ha estat positiu per fer-nos més fortes i saber el límit que tenim, ens ha reforçat”.

“Preparem el partit a Huelva com una final. Queden pocs partits i no podem perdre punts en cap camp per perseguir l’Athletic Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut