La Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins, definida

La Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins, definida

El Barça s’enfrontarà al Benfica a la semifinal i el Forte dei Marmi italià se les haurà amb l’Oliveirense portuguès Els quatre equips classificats poden presentar, fins al pròxim 11 d’abril, la seva candidatura per optar a ser la seu de la Final Four

La F4 de la Lliga Europea d’hoquei patins ja té els quatre equips participants. Aquest cap de setmana s’ha definit el quadre final de la millor competició d’hoquei, que es disputarà els dies 14 i 15 de maig en una seu per determinar i que es coneixerà en les pròximes setmanes. Qualsevol dels quatre equips classificats pot presentar la seva candidatura per seu escollida la seu d’una Final Four que en els últims anys s’ha fet a Porto (2013), Barcelona (2014) i Bassano (2015).

Un rival duríssim

I és que el que ja sap el Barça de Ricard Muñoz, classificat per cinquena temporada consecutiva entre els quatre millors, és qui serà el seu rival a les semifinals. Serà un dels millors equips de la competició i que aquesta temporada tan sols ha perdut dos partits: el SL Benfica. L’equip portuguès, guanyador el 2013 de la Lliga Europea, no coneix la derrota a la seva Lliga  (17 triomfs i dos empats) i ha caigut en dues ocasions aquesta temporada, a la final de la Supercopa contra l’Sporting de Portugal i contra el Club Patí Vic per un ajustat 7-6 a la pista de l’equip vigatà.

En el seu equip compta amb jugadors de primer nivell com el porter Guillem Trabal, els exblaugranes Jordi Adroher i Marc Torra, i altres jugadors sensacionals com Carlos Nicolia, Joao Rodrigues, Diogo Rafael, Tiago Rafael, Valter Neves, o Miguel Rocha. Tots ells estan entrenats per Pedro Nunes, que amb aquesta temporada en fa tres que dirigeix l’equip.

L’altra semifinal

La segona semifinal –o primera depenent de l’ordre de partits- la disputaran el Forte dei Marmi italià, que va eliminar el CP Vic, i l’UD Oliveirense portuguès, que es va desfer del Porto. Tots dos equips compten amb un potencial ofensiu important i l’equip de la Toscana té a les seves files Pedro Gil, el màxim golejador de la competició amb 19 gols, i el català Enric Torner. L’Oliveirense, per la seva banda, també amb jugadors formats a Catalunya com el porter Xavi Puigbí, Albert Casanovas o l’exblaugrana Carlitos López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut