FS Valdepeñas 5 – FC Barcelona B 1: Derrota contundent

Els d’Andreu Plaza no fan el seu millor partit i cauen derrotats clarament a la pista del FS Valdepeñas

La primera part va tenir un domini culer i més quan el jugador local va fer-se un gol en pròpia porteria al minut 10 que va permetre que els barcelonistes avançar-se al marcador. Tots dos equips van tenir diverses oportunitats per marcar, però el blaugrana Joan Miñano va defensar la porteria del FC Barcelona i no va permetre que es colés cap gol a la seva xarxa.

Segona part per oblidar

A la segona part però, el guió del partit va canviar radicalment. De seguida els locals van fer l’empat i això els va donar ales per continuar amb la mateixa idea. Dos minuts després, Joan va fer el seu primer gol, dels tres que acabaria marcant, després d’aprofitar la superioritat numèrica a causa de la expulsió per doble groga al blaugrana Oussama. A l’equador de la segona meitat, Joan va fer el 3-1 que deixava el xoc molt encaminat per als locals. I a l’últim minut del partit, Joan i Kikillo van tancar el resultat final amb un gol cadascú per deixar el resultat final en 5-1 favorable als de Valdepeñas.