El Barça Artístic Team triomfa a París

El Barça Artístic Team triomfa a París

L’equip de ballet sobre gel del Barça competeix de forma brillant a Argenteuil aconseguint un or i un premi especial al millor decorat, maquillatge i vestuari

L’equip de Ballet sobre Gel, el ‘Barça Artístic Team’ es va traslladar aquest cap de setmana a París, a la localitat d’Argenteuil, per competir amb equips internacionals i va aconseguir l’or en la seva categoria, a més de ser obsequiat amb un premi al millor decorat, maquillatge i vestuari.

El Barça va competir contra cinc dels equips francesos de més renom i els blaugranes es van fer amb la medalla d’or després de realitzar un programa força net, amb molta expressivitat i amb un final espectacular. Va treure una diferència de més de deu punts al segon classificat.

Els 16 patinadors blaugranes van estar a gran nivell i els seus entrenadors, Patrick Capmartin i Marta Andrade, es van mostrar molt satisfets amb la feina feta. La pròxima cita serà el campionat d’Espanya de Ballet sobre Gel que se celebrarà a Logronyo el 8 de maig i en el qual el Barça presentarà dos equips: el Barça Artistic Team i el grup de Ballet dels més petits (de 10 a 12 anys).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut