La classificació per als quarts de final de L’Eurolliga, a un pas

La classificació per als quarts de final de L’Eurolliga, a un pas

El Barça Lassa depèn d’ell mateix per assolir la classificació per al play-off de quarts de final de la màxima competició europea

Els blaugranes treballen intensament per preparar el duel d’aquest dijous a la pista del Zalgiris (18.45 hores). Un triomf a Kaunas permetria assolir la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga i fer-ho com a tercer classificat d’un Grup F molt exigent. De fet, al marge del CSKA i del Laboral Kutxa, que ja estan classificats, hi ha cinc equips que lluitaran per les dues darreres places que queden. Aquestes són les opcions d’un Barça Lassa que té la classificació al seu abast:

  •  En cas de guanyar a Kaunas, passaria com a 3r classificat.
  • En cas de perdre a Kaunas, passaria com a 3r classificat si el Madrid guanya.
  • En cas de perdre a Kaunas, passaria com a 4rt classificat si el Khimki i el Laboral Kutxa guanyen o si el Khimki, el Brose Baskets i el CSKA guanyen.
  • En cas de perdre a Kaunas, quedaria eliminat si el Khimki, el Brose Baskets i l’Olympiacos guanyen.

Així doncs, tenint en compte totes les possibles combinacions, el Barça Lassa té un 75% d’opcions de passar com a tercer classificat del Grup F. Només hi ha una combinació per caure eliminats però els blaugranes no volen ni sentir-ne a parlar. El repte és sumar un nou triomf per tancar el Top 16 amb un bon regust de boca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut