Derrota en un duel directe

El Barça CBS cau a la pista del JE Terrassa-QSport (67-56) i es queda sense opcions matemàtiques de lluitar per l’ascens de categoria

Dolorosa derrota la d’aquesta jornada a Terrassa, ja que el partit era clau per mantenir l’esperança de somniar amb l’ascens a Lliga Femenina 2. El Barça CBS va afrontar el duel amb l’objectiu de guanyar i, en cas que fos possible, fer-ho per més de sis punts, per recuperar el bàsquet average particular amb un rival directe.

Les blaugranes van sortir a la pista amb un cinc inicial que les permetés tenir un bon control del rebot i poder castigar la falta de centímetres de l’equip local però, tot i els intents visitants, no ha van acabar d’aconseguir (16-15). A l’inici del segon quart el Barça CBS podia obrir les primeres diferències en el marcador, amb màxims avantatges de vuit punts, però quan millor pintaven les coses per a les blaugranes, les errades visitants van permetre que el JE Terrassa-QSport anés retallant la diferència (26-29 al descans).

A la represa, el Barça CBS va sortir disposat a emportar-se el triomf però va ser el conjunt terrassenc el que va poder imposar el seu ritme, amb un millor percentatge anotador i, sobretot, amb una defensa que no deixava que les blaugranes trobessin situacions còmodes per anotar. El darrer període va seguir la mateixa dinàmica que el tercer i, tot i els darrers intents visitants, l’avantatge en el marcador encara es va ampliar més a favor de l’equip local.

El proper partit serà aquest diumenge 10 d’abril, a les 19:45 hores, contra C.B.F. Cerdanyola A - Vila Universitària.

Consulta els resultats i la classificació.