Els blaugranes, davant el Preolímpic

Els blaugranes, davant el Preolímpic

Cercar la classificació per a Rio, objectiu dels onze blaugranes que jugaran el Preolímpic

Del 8 al 10 d’abril onze jugadors del Barça Lassa, enquadrats en sis seleccions, buscaran una plaça als Jocs de Rio d’aquest estiu. Dividits en tres grups de quatre equips, els dos primers de cada grup tindran lloc als Jocs. Repassem con serà el darrer camí dels blaugranes per estar a Rio.

El repte d’Espanya

Després de caure a la final de l’Europeu amb Alemanya, Espanya buscarà una plaça a Rio en un Preolímpic que es jugarà a la ciutat sueca de Malmö. Amb els blaugranes Entrerríos, Pérez de Vargas, Sarmiento, Gurbindo, Viran Morros i amb el dubte de la participació de Víctor Tomás, a punt de ser pare, la selecció estatal buscarà una de les dues places en joc.

El debut dels homes entrenats per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas serà el dia 8 a les 17 h davant Eslovènia. El segon partit partit es disputarà el dia 9 a les 16.15 h davant l'Iran. Tancaran la participació davant Suècia, el dia 10 a les a les 16.30 h.

Syprzak, Lazarov i Jallouz lluitaran per aconseguir una plaça

Al Preolímpic que tindrà lloc a Gdansk (Polònia) tres blaugranes buscaran plaça per als Jocs. Kamil Syprzak amb Polònia i Kiril Lazarov i Wael Jallouz amb Tunísia seran la representació blaugrana en aquest grup.

El dia 8 Xile i Tunísia obriran el foc a les 16.30 h, i a les 20.30 h Lazarov i Syprzak es veuran les cares sobre la pista. El dia 9 Jallouz i Lazarov seran rivals a les 18.30 h, i Polònia jugarà davant Xile a les 20.30 h. En la tercera i darrera jornada Macedònia s’enfrontarà a Xile a les 18 h, i Jallouz i Syprzak jugaran a les 20 h.

Noddesbo i Kopljar, cara a cara

Jesper Noddesbo i Marko Kopljar formen part de les dues seleccions favorites per accedir a Rio en el torneig que tindrà lloc a Herning (Dinamarca). Danesos i croats tindran al davant Noruega i Bahrain, aquesta darrera entrenada per l’exblaugrana Fernando Barbeito.

El debut dels dos barcelonistes serà el dia 8 a les 20.30 h en el duel entre blaugranes. El dia 9 Croàcia jugarà davant Bahrain a les 18 h, i Dinamarca, a les 20.30 h davant Noruega. El darrer dia de la competició, el 10 d’abril, a les 18 h Kopljar s'enfrontarà a la pista amb Noruega, i Noddesbo, a les 20.30 h, amb Bahrain.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut