FC Barcelona Lassa – CP Calafell Tot l’Any: Sense distraccions en la tornada al Palau

FC Barcelona Lassa – CP Calafell Tot l’Any: Sense distraccions en la tornada al Palau

Els blaugranes, després de l’aturada i la Lliga Europea, tornen a jugar a casa gairebé un mes després Sergi Panadero torna a la convocatòria després de la seva paternitat i el partit es podrà seguir en directe per Barça TV i streaming (20h)

Torna l’OK Lliga al Palau Blaugrana després de gairebé un mes sense veure un partit. I és que els homes de Ricard Muñoz reben aquest vespre (20h, Barça TV i streaming) el Calafell Tot l’Any en un partit en què els blaugranes no es poden refiar d’un rival que també necessita els punts, ja que està immers en la seva lluita per la permanència. Per tant, el partit no serà gens fàcil i caldrà estar concentrat els cinquanta minuts per aconseguir uns tres punts que són cabdals per seguir amb l’avantatge al capdavant de la classificació.

El rival

Ha sumat 17 punts en 21 jornades i és actualment el penúltim classificat de l’OK Lliga. Té la salvació a set punts i aquest dimecres al Palau vol donar la sorpresa. El seus màxims golejadors són Marc Vergés, amb 20 gols, i Sergi Romeu, amb 9 dianes. A la porteria compta amb David Arellano, un clàssic de la competició i que pot ser determinant durant el partit.

El Barça

Ricard Muñoz podrà comptar de nou amb Sergi Panadero, que va ser pare recentment i que no va viatjar a La Corunya per jugar contra el Liceo. Els blaugranes volen seguir sumant i tenen clar que el Calafell no serà ni molt menys un rival fàcil: “es juga part de la permanència i els hem de respectar”, comentava el tècnic blaugrana a la prèvia del partit. A falta de 9 jornades per disputar-se el Barça Lassa vol seguir sumant per apropar-se al títol de Lliga.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - CALAFELL::http://ow.ly/10jQi5::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut