Inici del període d'assignació dels nous abonaments al Camp Nou

Inici del període d'assignació dels nous abonaments al Camp Nou

Els primers 209 socis de la llista d’espera han estat convocats a partir d’aquest dijous per ordre d’antiguitat per escollir el seient a l’Estadi que serà vàlid a partir de la pròxima temporada

Aquest dijous 7 d’abril s’ha obert el període d’assignació dels nous abonaments de l’Estadi, pel qual s’han convocat els 209 primers socis que estaven inscrits a la llista d’espera, i que cobreixen la totalitat de baixes administratives que s’han produït aquesta temporada, tal com es va acordar a la reunió de la Junta del 29 de febrer passat.

El Club ha convocat els socis inscrits per estricte ordre d’antiguitat a la llista d’espera d’abonaments i les convocatòries presencials per escollir abonaments s’inicien el 7 d’abril i finalitzaran el dia 19. Els abonaments seran vàlids a partir de la pròxima temporada 2016/17, i aquells socis que no es presentin o renunciïn a les localitats proposades, causaran baixa a la llista d’espera. Un cop es completi el procés, s’actualitzarà la nova numeració de la llista d’espera, que es podrà consultar al lloc web del Club.

En previsió de la propera afectació de l’aforament a causa de l’Espai Barça, als nous abonats únicament se’ls ofereixen localitats de tercera graderia i general.

Per cinquè any consecutiu, s’assignen abonaments a aquesta llista d’espera, i ja sumen un total de 1.926, des de la temporada 2011/12.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut