Local

El Barça Lassa B, més líder a Primera Nacional

Els homes de Jordi Camps superen per 2-0 un clar candidat a l’ascens com el Girona i sumen 46 punts, quatre més que el segon, el Manlleu El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també guanyen els seus partits en una jornada rodona per a l’hoquei formatiu

El Barça Lassa B v aconseguir aquest diumenge un triomf de prestigi després de superar el Girona HC per 2-0 amb dos gols de Sergi Llorca –que en porta 34-, que el dia anterior va disputar minuts de qualitat en el triomf del primer equip a Sant Sadurní d’Anoia. Amb aquesta victòria el filial suma 46 punts, quatre més que el segon classificat, que actualment és el Manlleu, a falta de cinc jornades.

El júnior blaugrana va aconseguir una victòria contundent contra el Palafrugell i acabarà primer destacat del seu grup, tot i que encara queda una jornada. Visitaran la pista del Vendrell el pròxim diumenge i en aquesta segona fase han guanyat tots els partits aconseguit un total de 39 punts en 13 jornades. El juvenil de Jordi Roca, per la seva banda, va vèncer per 10-1 l’Horta. També ha acabat com a campió del seu grup després de sumar 37 dels 39 possibles, invicte, i en un grup complicat.

Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez acabarà segon de grup pel goal-average, tot i vèncer l’Arenys per 4-3, que en l’anada va superar els blaugranes per 3-1. En aquest partit decisiu va sobresortir el porter Arnau López, que va ser cabdal per aconseguir el triomf final.

Més notícies aquí