FC Barcelona 24 – Complutense Cisneros 41. S’esvaeix el somni del play-off

Amb la derrota davant dels madrilenys, els de Ricardo Martinena no jugaran el play-off

El FC Barcelona va rebre a les instal·lacions de la Teixonera el quart classificat, el Complutense Cisneros, amb la intenció de sumar una victòria que els donés la possibilitat de seguir aspirant a poder classificar-se per al play-off. Els madrilenys es van avançar al marcador amb un assaig transformat al minut 9 de partit, però Noel Marx va retallar les distàncies gràcies a un cop de càstig. Una mica més tard, els visitants tornaven a eixamplar la distància amb un altre cop de càstig (3-10). A poc a poc, el joc blaugrana va anar agafant ritme i Felipe Martínez, va anotar un assaig per igualar el xoc i abans d’arribar a la mitja part, un cop de càstig i un drop de Noel Marx, van permetre agafar una distància al marcador (16-10) que feia somiar els blaugranes amb la possibilitat de lluitar pel play-off.

Remen fins al final

A la represa, el signe del partit va canviar i el Complutense Cisneros va anotar un assaig que els va posar per davant al marcador (16-17) i ja no van tornar a deixar que els blaugranes es tornessin a avançar. Un altre assaig rival va deixar el marcador en 16-24 al minut 56 de la segona part. Amb un Barça abocat a l’atac, va arribar l’assaig culer de Juan Pablo Garcia, que no va poder ser transformat. Els madrilenys van respondre amb un cop de càstig (21-27) gairebé immediatament. Al 72, Marx una altra vegada va transformar un cop de càstig, però quan el Barça estava jugant millor i creava més perill va arribar la sentència amb una anotació rival als 5 minuts del final (24-34). Posteriorment, encara van anotar un altre assaig abans d’acabar el partit per deixar el resultat final en 24-41.

Molt a prop dels play-off

Tot i que l’objectiu del Barça era la permanència, l’equip s’ha quedat molt a prop del play-off. A tres jornades per al final, els catalans encara mantenien les opcions de classificar-se, però amb aquesta derrota ja queden fora. Tot i així l’equip ha dut a terme una gran temporada i per tercer any consecutiu serà un any més a la màxima competició espanyola.