Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

Manyanet Molins, 84 – FC Barcelona Lassa B, 66

El Cadet B va disputar dissabte a la tarda la penúltima jornada de la fase regular al camp del líder, el Manyanet Molins.

Els locals van sortir molt endollats al partit i van controlar tots els aspectes del joc durant la primera part. L'agressivitat en defensa, el ritme en la transició i el joc sense pilota en l'atac estàtic van fer que els vermells passessin per sobre dels barcelonins i marxessin amb un avantatge de vint punts al descans.

Els blaugrana, però, van treure l'orgull a la segona part, van ser més forts mentalment i van aconseguir guanyar el 3r i el 4t període. Tot i això, l'esforç no va ser suficient per guanyar a un gran Manyanet Molins. Al final, 84 a 66 pels locals.

Aquesta derrota deixa als de Xavier Pardina matemàticament 2ns del Grup B de Preferent a falta d'una jornada pel final de la lliga regular.

INFANTIL A

FC Barcelona Lassa, 70 – Maresme, 40

Es presentava un partit d’altíssim nivell a la Ciutat Esportiva. Fins el moment,  l’equip visitant era l’únic conjunt que havia estat capaç de guanyar el Barça a Catalunya.

El Barça arribava al matx amb certes baixes, que durant la setmana prèvia al partit es van anar recuperant. El partit va ser força seriós durant els 40 minuts, incidint en una gran tasca defensiva. Mentre, en atac, l’equip era  capaç de trobar bones situacions de llançament.

A la primera part, els del Maresme van ser capaços d’aguantar les embranzides locals, però a mesura que la fatiga va fer acte de presència en el conjunt visitant, la diferència en el marcador es va anar fent cada cop més gran. El resultat final, 70-41.