Les entrades per a la final de la Copa del Rei se sortejaran aquest dijous 14 d’abril

Les entrades per a la final de la Copa del Rei se sortejaran aquest dijous 14 d’abril

Un dia abans que es tanqui el període de sol·licitud, aquest dimecres a les 19 hores, les peticions dels socis ja han superat les 13.125 d’entrades disponibles

Després del segon dia de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei, les peticions dels socis del FC Barcelona ja han superat les 13.125 localitats disponibles, i el proper dijous dia 14 d’abril a les 10 hores se celebrarà, a la sala de premsa del Camp Nou, el sorteig per al seu repartiment entre els socis que n’hagin sol·licitat.

La demanda dels socis de localitats per assistir a la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Sevilla, que se celebrarà el diumenge 22 de maig a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, ha arribat avui a les 19 hores a les 14.408 sol·licituds, que s’han efectuat a través de 6.498 formularis.

El nombre de peticions encara serà més elevada, ja que el formulari de sol·licitud que es troba a l’espai dels socis del web www.fcbarcelona.cat no es tancarà fins demà dimecres 13 d’abril a les 19 hores.

En confirmar-se que la demanda dels socis supera l’oferta d’entrades disponibles, el proper dijous s’efectuarà a les 10 hores, a la sala de premsa del Camp Nou, el sorteig obert per repartir les 13.125 entrades de què disposen els socis blaugrana per a aquesta final de Copa. 

Entrades nominals amb possibilitat de cessió omplint un formulari

Per requeriment de l’organitzador de la final, les entrades seran nominals i a cadascuna apareixerà el nom del soci al qual hagi estat assignada i, per tant, és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors de cedir l’entrada a un altre soci omplint un formulari disponible al web del Club del 15 al 18 d’abril, i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada.

El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat a data de 7 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut