Espanya es classifica per al Mundial de Colòmbia

Espanya amb quatre blaugranes a les seves files, guanya Eslovènia per 5-1 i es classifica per jugar el Mundial de Colòmbia 2016

El combinat espanyol havia perdut per 1-0 al partit d’anada del Premundial disputat a Maribor i qualsevol possibilitat de tornar a jugar aquesta competició passava per vèncer la selecció d’Eslovènia a Melilla. El seleccionador espanyol havia convocat quatre jugadors blaugrana (Sedano, Aicardo, Lin i Lozano) per disputar aquest transcendental partit classificatori.

Els jugadors de José Venancio van sortir ben mentalitzats des de bon inici i Raúl Campos va inaugurar el marcador al minut tres que donava esperances de la remuntada. Però dos minuts més tard, els eslovens van empatar i van fer entrar les pors als espanyols. L’exblaugrana Fernandao va tenir una bona oportunitat de marcar, però el porter eslovè va rebutjar el seu xut i no va permetre que el gol pugés al marcador.

Rematen a la segona part

A la tornada dels vestidors, els de Venancio van continuar insistint per mirar de marcar els gols al més aviat possible, tot i que els eslovens van gaudir de bones oportunitats que Juanjo, porter que va jugar en lloc del culer Sedano, va rebutjar. Al minut 4 de la represa, Ortiz va fer el 2-1 però les contínues interrupcions en el joc no van permetre un joc fluid. Les ocasions de gol per part espanyola anaven arribant, però el porter Puskar es va mostrar força segur i no permetia que el tercer gol arribés. Un altre cop Raúl Campos va aprofitar un rebuig per col·locar el tercer al marcador que donava la classificació momentània a Espanya.

L’equip espanyol ho va seguir provant fins que a la part final del matx, Miguelín va fer el 4-1 que donava la tranquil·litat als seus. I a les acaballes de l’enfrontament, el blaugrana Aicardo va segellar el bitllet per a Colòmbia amb el cinquè i definitiu gol. Els altres dos blaugranes, Lozano i Lin, van jugar un bon partit tot i que no van tenir cap oportunitat clara per marcar.