Local

Uns 300 seguidors viatgen a Madrid amb l’AVE xàrter organitzat per FCBDesplaçaments

El Club també ofereix el tren com a mitjà de transport per assistir a la final de la Copa del Rei del 22 de maig i una opció més econòmica amb autocar

Al voltant de 300 seguidors del FC Barcelona han sortit aquest matí des de l’estació de Sants amb un tren AVE cap a Madrid,  per assistir aquesta nit al partit de la Champions que disputaran l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona.

El viatge ha estat organitzat per FCBDesplaçaments, departament adscrit a l’Àrea Social del Club i que s’encarrega d’oferir diferents propostes de viatge als socis i penyistes que volen desplaçar-se per seguir el primer equip.

En aquest desplaçament a Madrid s’ha optat per la proposta d’un viatge amb un tren AVE xàrter que ha sortit de Sants, amb  arribada a l’estació d’Atocha cap a les 12 hores del migdia. Un cop acabat el partit, els seguidors blaugrana tornaran a Barcelona amb el mateix mitjà de transport, amb la sortida de Madrid prevista a les 00.30 hores.

Propostes d'AVE i autocar per a la final de Copa del Rei

FCBDesplaçaments també ha preparat una proposta de viatge amb AVE per a aquells seguidors que es desplacin el proper 22 de maig a la final de la Copa del Rei, que jugaran el Sevilla i el FC Barcelona a Madrid, a un preu de 189 € per als socis del Club. A més de la possibilitat del tren, també s’ofereix l’opció del viatge amb autocar a un preu més econòmic, de 39 € per als socis.

Aquest dijous s’efectuarà a la sala de premsa del Camp Nou el sorteig de les entrades disponibles per a aquesta final, entre tots aquells socis que hagin formalitzat la seva sol·licitud, després que les peticions dels socis superessin la disponibilitat de localitats amb un dia d’antelació.

Més notícies aquí