Uns 300 seguidors viatgen a Madrid amb l’AVE xàrter organitzat per FCBDesplaçaments

Uns 300 seguidors viatgen a Madrid amb l’AVE xàrter organitzat per FCBDesplaçaments

El Club també ofereix el tren com a mitjà de transport per assistir a la final de la Copa del Rei del 22 de maig i una opció més econòmica amb autocar

Al voltant de 300 seguidors del FC Barcelona han sortit aquest matí des de l’estació de Sants amb un tren AVE cap a Madrid,  per assistir aquesta nit al partit de la Champions que disputaran l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona.

El viatge ha estat organitzat per FCBDesplaçaments, departament adscrit a l’Àrea Social del Club i que s’encarrega d’oferir diferents propostes de viatge als socis i penyistes que volen desplaçar-se per seguir el primer equip.

En aquest desplaçament a Madrid s’ha optat per la proposta d’un viatge amb un tren AVE xàrter que ha sortit de Sants, amb  arribada a l’estació d’Atocha cap a les 12 hores del migdia. Un cop acabat el partit, els seguidors blaugrana tornaran a Barcelona amb el mateix mitjà de transport, amb la sortida de Madrid prevista a les 00.30 hores.

Propostes d'AVE i autocar per a la final de Copa del Rei

FCBDesplaçaments també ha preparat una proposta de viatge amb AVE per a aquells seguidors que es desplacin el proper 22 de maig a la final de la Copa del Rei, que jugaran el Sevilla i el FC Barcelona a Madrid, a un preu de 189 € per als socis del Club. A més de la possibilitat del tren, també s’ofereix l’opció del viatge amb autocar a un preu més econòmic, de 39 € per als socis.

Aquest dijous s’efectuarà a la sala de premsa del Camp Nou el sorteig de les entrades disponibles per a aquesta final, entre tots aquells socis que hagin formalitzat la seva sol·licitud, després que les peticions dels socis superessin la disponibilitat de localitats amb un dia d’antelació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut