Local

El futbol sala formatiu continua en la bona línia

El Juvenil suma el millor resultat del cap de setmana culer amb 12 gols marcats en el seu partit

Juvenil: FC Barcelona 12 – AE Palma de Mallorca FS 2

El FC Barcelona va sortir mentalitzat de la dificultat de l’enfrontament, tenint molt present el partit de la primera volta a terres mallorquines, on van haver de patir fins a l’últim minut per aconseguir els tres punts. Amb aquesta premissa, els blaugranes van començar a imposar el seu joc col·lectiu i una gran intensitat defensiva des de la primera jugada del matx. Ràpidament en dues jugades a pilota parada es van marcar els primers gols, i seguidament un ràpid contraatac posava el 3 a 0. Els mallorquins no sabien com fer front al joc barcelonista i es van intentar defensar, però no va ser suficient i abans de l’equador de la primera meitat van fer el 4 a 0 que va encarrilar definitivament el partit. Tres jugades de molt encert barcelonista van posar el 7 a 0. El festival de joc català es va culminar abans de la mitja part per enfilar el camí dels vestidors amb un contundent 9 a 0.

A la represa, els nois de Martí Graells van seguir posant setge a la porteria balear, però l’efectivitat va decréixer. En algunes accions l’encert del porter del Palma i en d’altres les males decisions blaugrana van fer que s’erressin diverses oportunitats per posar un resultat més gran. Tot i així, tres bones accions van posar el 12 a 0. Quan ja semblava que el resultat final seria aquest, els blaugranes van cometre dos errors i en els últims 30 segons els balears van aconseguir dos gols seguits que posaven el definitiu 12 a 2.

La propera setmana els blaugranes visiten la sempre difícil pista del Catgas Santa Coloma en el clàssic català.

Infantil: Futsal Mataró 4 – FC Barcelona 8

El partit davant dels mataronins va ser força emocionant. L’equip va començar molt intens i als 20 segons del partit, Víctor va aprofitar una errada local per recuperar una pilota i marcar en un xut creuat. Al minut 9, Sergi va fer el 0-2 en un contraatac i cinc minuts més tard, una altra vegada Víctor va fer el tercer gol culer. Dos minuts abans d’arribar al descans va tornar a ampliar el marcador amb el quart gol, però tot just després, els del Maresme van marcar el primer del seu compte en un rebot.

A la tornada dels vestidors, els blaugranes van eixamplar la diferència en dos minuts i abans d’arribar a l’equador del segon període, el marcador reflexava un clar 1-7. Però a partir d’aquest moment, els locals van jugar més intensos en defensa i gràcies al porter-jugador van reduir la diferència al col·locar el 4-7. I quan quedaven pocs segons per acabar el matx, el blaugrana Aniol va fer el definitiu 4-8 per finalitzar el partit.

Aleví: AE Les Corts UBAE 1 – FC Barcelona 3

El partit va començar amb uns minuts amb imprecisions per a tots dos equips, però al minut cinc de joc, una bona jugada col·lectiva va permetre als blaugranes avançar-se al marcador. Els locals van pressionar en defensa i cap dels dos equips tenia ocasions clares per pujar més gols al marcador, i amb el 0-1 es va arribar a la mitja part.

Els segons 15 minuts van tenir més intensitat en el joc i fruit d’això, va ser el gol que Adri va fer al minut quatre de la segona part que permetia agafar un lleuger avantatge a l’Aleví blaugrana. Però l’alegria va durar poc, ja que els locals van marcar el seu únic gol i van retallar les diferències. Els culers van mirar de tornar a fer el seu joc de combinació i es va tornar a veure la millor versió dels nois de l’Albert Seró. I abans d’acabar el matx, una altra vegada Adri va marcar gràcies a una gran vaselina després de l’assistència del porter culer Pau, amb què es va arribar al final del partit.