Palma Air Europa – FC Barcelona Lassa B: El filial acaba el curs amb derrota (87-75)

Els blaugranes seguiran una temporada més a la Leb Or després d’un curs en què han anat de més a menys El final de temporada no ha permès als de Julbe disputar els Play-off, que van certificar la permanència a falta de sis jornades

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres a la pista del Palma Air Europa per 87-75 en el que ha estat l’últim partit de la Lliga Regular de la Leb Or. Els blaugranes, que amb un triomf s’haguessin classificat per als Play-off, han perdut totes les opcions de ser-hi per culpa d’un mail últim quart, que ha condemnat el filial. Així doncs, i amb un balanç de 13 triomfs i 17 derrotes, el Barça B tanca un bon curs a la segona categoria del bàsquet estatal.

El matx a la pista del Palma Air Europa ha tingut un bon inici dels blaugranes, que s’han situat deu punts per sobre (9-19) però a poc a poc els locals s’han aprofitat d’errors en llançaments exteriors lliurats per entrar dins del partit amb el 18-23 del primer període. El ritme en el segon quart ha estat dels locals i això ha suposat que al descans els de Mallorca marxessin guanyant per set punts, 48-41.

El tercer quart ha mostrat, de nou, la millor versió blaugrana amb un grans minuts de Ramon Vilà, l’amo a sota el cèrcol. Del 61-60 del minut 30 s’ha passat al 81-62 en poc més de cinc minuts, tot i que en el tram final el filial de Julbe ha sabut competir fins al 87-75.