L’agenda esportiva del FC Barcelona per aquest tercer cap de setmana d'abril

L’agenda esportiva del FC Barcelona per aquest tercer cap de setmana d'abril

Dos dies d’activitat esportiva al Club amb un diumenge carregat de partits en què destaca el partit del primer equip a l’Estadi davant el València, i del femení davant la Fundación Albacete

Nou cap de setmana amb molta activitat al FC Barcelona. La jornada començarà dissabte amb l’enfrontament entre el Barça Lassa d’hoquei patins i l’Igualada HC (19.00 hores). Diumenge tindran lloc la majoria de partits, en què destaca el Barça –València CF (20.30 hores, C+ Partidazo). Aquest partit és transcendental per aconseguir el títol de Lliga i s’ha fet una crida per omplir el Camp Nou.

Els aficionats blaugrana també podran seguir els partits de la secció de l’handbol a València i els que disputaran el Barça B i el Barça Lassa de futbol sala a Mallorca. Pel que fa a la secció de bàsquet, el Barça Lassa descansarà a la Lliga Endesa per tal d’afrontar amb les millors condicions el tercer partit dels quarts de final de l’Eurolliga davant el Lokomotiv Kuban, dimarts al Palau.

A continuació us detallem l’agenda esportiva del FC Barcelona per al cap de setmana:

Dissabte, 16 d’abril

19.00 hores: FCB Lassa (hoquei patins)-Igualada HC. Els homes de Ricard Muñoz intentaran ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació de l’OK Lliga amb un nou triomf davant l’Igualada al Palau. En directe per Barça TV i www.fcbarcelona.cat

20.30 hores: Fertiberia Puerto Sagunto – FCB Lassa (handbol). Els blaugranes buscaran seguir fent història a la Lliga Bauhaus Asobal amb una victòria a la pista del dotzè classificat. (Movistar TV)

Diumenge, 17 d’abril

12.00 hores: Atlètic Balears - Barça B. Després de dues jornades sense conèixer la victòria, els blaugranes buscaran els tres punts en un rival directe a la classificació. Els balears es troben a només un punt del Barça B.

12.00 hores: Palma Futsal – FCB Lassa (futbol sala). Els homes de Marc Carmona viatgen a Palma amb l’objectiu de seguir sumant victòries. Els blaugranes s’enfrontaran al quart classificat (Esport 3).

12.00 hores: FCB Femení - Fundación Albacete. Les jugadores dirigides per Xavi Llorens tornen a la competició regular després de l’aturada per partits de seleccions. Les blaugranes buscaran els tres punts que els serveixin per seguir pressionant l’Athletic Club. En directe per Barça TV.

12.00 hores: Juvenil A – Sant Andreu. Els blaugranes, amb la quarta plaça assegurada, tancaran la Lliga Divisió d’Honor amb el partit davant el Sant Andreu en el partit que es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

20.30 hores: FC Barcelona – València CF (Jornada 33). Els de Luis Enrique buscaran un triomf al Camp Nou que els permeti oblidar l’eliminació a la Lliga de Campions i mantingui els blaugranes al capdamunt de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut