Es mantenen les aspiracions d’ascens i permanència a l’hoquei herba

Es mantenen les aspiracions d’ascens i permanència a l’hoquei herba

El primer equip cau contra el Pedralbes, però segueix en disposició d’aconseguir l’ascens L’equip femení, per la seva part, cau a Pozuelo i segueix en posicions de permanència

El primer equip d’hoquei herba masculí va caure aquest diumenge al Pau Negre de Montjuïc contra el Pedralbes del Club de Polo per un ajustat 0-1. Tot i la desfeta, el primer equip és 7è a la classificació amb 15 punts, però segueix a prop de les places d’ascens degut a la normativa vigent, que no permet l’ascens d’equips filials a la màxima categoria. El pròxim partit, a la pista d’un rival directe com el Jolaseta, clau per al futur.

Pel que fa al Barça femení, la derrota per 7-0 a la pista del Pozuelo madrileny deixa les coses tal i com estaven. Les blaugranes tenen 6 punts i segueixen en posicions de permanència, el gran objectiu d’aquest curs després de l’ascens de la temporada anterior.

Equips de formació

Pel que fa a la base, aquest ha estat un gran cap de setmana per a l’equip infantil d’hoquei sala. I és que l’empat (3-3) contra l’Atlètic Terrassa ha permès els blaugranes acabar en tercer lloc a la Lliga Catalana, fet que dóna accés als campionats d’Espanya que tindran lloc del 5 al 8 de maig. Aquest campionat es disputarà a València.

Pel que fa a l’equip infantil de categoria C, ha acabat sotscampió de Catalunya després de caure contra el Pedralbes per 6-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut