Trobada de Síndics i Defensors

Trobada de Síndics i Defensors

Assistència de Joan Manuel Trayter en representació del FC Barcelona

A la seu de la Ciutat de l’Aigua, a la Zona Franca de Barcelona, va tenir lloc  el divendres 15 d’abril una reunió de síndics i defensors d’àmbits diferents, a la què va assistir Joan Manuel Trayter en representació del FC Barcelona. La trobada va ser proposada i organitzada pel Costumer Counsel (defensor del client) d’Agbar i també hi van assistir Lluís Martínez (Síndic de Greuges de Mollet) i el seu adjunt Sergi SanchisJaume Saura (Sindicatura de Greuges de Catalunya), Lluís Caballol (Síndic en funcions de la Universitat de Barcelona) i Josep Rovirosa (exDefensor del Lector de La Vanguardia), així com també alguns dels seus adjunts.

L’acte, ple de cordialitat, s’emmarca dins un projecte d’intercanvi d’idees, procediments i experiències en marcs d’actuació molt diferents: ciutadania, consum, universitat, lectors i esport. A la reunió es van tractar diversos punts com: principals funcions, notorietat interna i externa, mediació en conflictes, actuacions d’ofici i relacions en grups d’interès.

Els assistents van destacar el profit comú d’aquesta innovadora trobada en la que s’havien pogut compartir i aprendre una gran diversitat de procediments i experiències. Tant és així que els participants van acordar mantenir regularment el contacte en noves reunions en les que s’obrirà la porta a que en formin part més síndics i defensors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut