Local

El filial, a un pas de la Lliga

El Femení B va golejar el Sant Gabriel i es troba a només un punt de guanyar el títol de Segona Divisió

Una nova jornada rodona del planter blaugrana femení. Especialment per al filial, que queda amb el campionat de Segona Divisió a tocar.

Sant Gabriel – Femení B (1-5)
I és que les noies de Zoe García, amb moltíssimes ocasions al primer temps, es van imposar amb claredat a Sant Adrià del Besós gràcies als gols d’Aitana Bonmatí (2), Irina Uribe, Pilar Garrote i Sandra Hernández. Aquest triomf, combinat amb la derrota del Seagull, situa l’equip a tan sols un punt del títol de Lliga, quan només queden tres jornades per al final. El següent compromís serà contra el Pallejà a la Ciutat Esportiva.

Juvenil-Cadet – Pontenc (15-0)
El conjunt dirigit per Albert Tauste també es acostar al campionat amb una altra victòria incontestable. En un partit controlat i jugat amb concentració, Clàudia Pina es va apuntar 8 gols. La resta van ser obra de Laura Linares, Sonia del Mar Perlaza (3), Maria Benedicto, Marta Vilarrasa i Abril Moreno. Les blaugrana segueixen tenint sis punts d’avantatge al capdavant de la classificació quan queden sis jornades.

Infantil-Aleví – Espanyol (5-1)
Ja campiones, les de David Forcat van vèncer amb autoritat el derbi en el torneig complementari. En un primera meitat igualada, l’Espanyol –molt tancat- es va avançar al segon quart, però la reacció culer va ser fulgurant. Alicia Infante, Jordina Colomer, Carla Aceituno (2) i Bruna Vilamala van segellar la remuntada en una segona part decantada cap al bàndol local. El Barça suma dos triomfs en dues jornades de la lligueta.

Més notícies aquí