Josep Maria Bartomeu il·lusiona amb el Nou Camp Nou els socis que recullen les insígnies d’or

Josep Maria Bartomeu il·lusiona amb el Nou Camp Nou els socis que recullen les insígnies d’or

El president distingeix 55 socis pels seus 50 anys de vinculació barcelonista en un acte celebrat a l’Auditori 1899

El president Josep Maria Bartomeu ha fet referència al projecte del Nou Camp Nou durant el seu parlament als socis que han recollit la insígnia d’or pels seus 50 anys de vinculació barcelonista, en un acte celebrat aquest dijous a l’Auditori 1899, en el qual també ha assistit el directiu Pau Vilanova.

Aprofitant la coincidència del dia amb el de la presentació del nou Estadi, Josep Maria Bartomeu ha comentat el bon moment que passa actualment el Club en tots els àmbits, però també ha volgut incidir que el FC Barcelona treballa amb il·lusió en un gran projecte de futur com el de l’Espai Barça, amb el Nou Camp Nou com a màxim exponent. 

“Vosaltres heu viscut el vostre barcelonisme amb el Camp Nou de referència, i heu comprovat que ara ja no és el millor estadi del món –ha manifestat Bartomeu-. Avui hem presentat un projecte que ens ha d’il·lusionar a tots, i que ha de convertir novament aquest Nou Camp Nou en el millor estadi del món”

Aquest ha estat el dotzè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, uns actes que s’allargaran fins al mes de juliol. A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d’or l’any 2015 és molt superior al que és habitual, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant la primera meitat d’aquest any.

Josep Maria Bartomeu ha anat lliurant la medalla d’or als 55 socis presents en aquesta sessió, que majoritàriament han estat acompanyats dels seus familiars i que han pogut intercanviar unes paraules amb el president del FC Barcelona.

El president del Barça ha agraït la fidelitat dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci –ha destacat–, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres vau prendre una decisió valenta i vau ajudar un club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha convertit en un dels millors i més importants clubs del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut