Acte de proclamació dels nous senadors blaugrana

Acte de proclamació dels nous senadors blaugrana

Jordi Cardoner lliura els diplomes i els carnets a 187 socis que s’integren aquest any com a membres del Senat del FC Barcelona

Aquest divendres a la tarda s’ha celebrat a l’Auditori 1899 de les instal·lacions del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any han estat 187 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

Els nous senadors han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista. 

Jordi Cardoner els ha donat la benvinguda i ha destacat: “Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això us volem donar les gràcies”.

El vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del Barça també ha assenyalat: “El Senat és un ens que hem estat potenciant perquè tenim l’obligació d’escoltar i conèixer les millores i els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”.

Els nous senadors van viure l’any 1957 la inauguració del Camp Nou, i per aquest motiu Jordi Cardoner ha fet referència al projecte del Nou Camp Nou: “Ara cal modernitzar la instal·lació, facilitar l’accessibilitat i adaptar l’Estadi als nostres temps per tornar a tenir el millor estadi del món”.

Els nous senadors ja tindran l’oportunitat de fer efectiu el seu nou càrrec en la reunió anual del Senat del FC Barcelona, que se celebrarà el dijous 28 d’abril al mateix Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut