Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “El SHUM està necessitat de punts i serà una gran prova per a nosaltres”

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “El SHUM està necessitat de punts i serà una gran prova per a nosaltres”

El tècnic blaugrana deixa clar que el matx a Maçanet no serà gens fàcil per la situació dels locals a la classificació “Hem d’entrar bé al partit. Estem bé en defensa, i també en atac, i hi anirem amb aquestes idees”, comenta Lucas Ordoñez

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez han atès aquest divendres els mitjans informatius com a prèvia del partit a la pista del SHUM Balder Técnica de Maçanet. “Arriba la Lliga al tram final i juguem contra el SHUM, que té com a objectiu la permanència, i està necessitat de punts i està molt a prop”, explica el preparador blaugrana.

“És una pista on va molta gent, molta afició a l’hoquei, amb gran tradició. Serà una gran prova per l’equip que tindrem al davant i el que s'hi juguen”, comenta Muñoz, que afegeix que el Barça Lassa “ha anat millorant al llarg de la temporada”. “En els últims partits posar-nos per davant ens ha facilitat les coses. Els jugadors tenen molta fam, sempre volen més, i és un punt que cal reforçar, hem de sortir amb la mateixa idea”, ha conclòs.

Lucas Ordoñez, per la seva banda, també valora el moment de l’equip: “Hem d’entrar bé al partit. Estem bé en defensa, i també en atac, i hi anirem amb aquestes idees. A la primera volta ens va costar molt, es van posar per davant i ho hem de tenir present”, diu el davanter argentí. I finalitza afirmant: “Per a nosaltres és una final, una de les sis que ens queden, i hem pogut preparar bé el partit durant la setmana”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“No tenim cap objectiu de quan podríem guanyar l’OK Lliga. Aquesta competició és una cursa de fons i ara estem al tram final, però queden coses per fer. Hem de remar fins al final i juguem contra un equip molt perillós, per la qualitat i la situació”.

“Quan van venir al Palau el partit estava molt obert fins als últims 10 minuts, i es van posar per davant. Tenim molt de respecte cap al Shum”.

“Tenen recursos, golejadors, especialistes com el Lluís Ferrer, ràpids a la contra, combinen defenses..., haurem d’estar molt concentrats i posar-nos per davant”.

Lucas Ordoñez

“Guanyar la Lliga abans de la Final Four? No ho pensem, treballem només per al pròxim partit, i quan calgui treure comptes ja hi pensarem”.

“Hem guanyat ja tres títols i estem en un mes decisiu, un mes molt maco, treballant dur, i hem de seguir per poder aconseguir els títol que resten”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut