Xavi Pascual: ‘Un bon resultat és guanyar’

Xavi Pascual: ‘Un bon resultat és guanyar’

El tècnic blaugrana explica com afronten el partit d’anada de quarts de la VELUX EHF Champions League

Dissabte el Barça Lassa viatjarà a Kiel per jugar, diumenge a les 19.30 h, l’anada de quarts de final de la Champions d’handbol. L’entrenador dels blaugranes ha explicat com viu l’equip aquesta eliminatòria i les claus per afrontar-la.

Les paraules de Xavi Pascual

“Amb moltes ganes i amb un objectiu clar, que és treure un bon resultat a Kiel. Una eliminatòria com aquesta és molt important per als dos equips. Nosaltres i ells ho tenim marcat en vermell i intentarem jugar bé per treure un bon resultat”.

“Un bon resultat és guanyar. Nosaltres el que volem és guanyar. Si guanyem els dos partits s’acaba el problema. El que volem és anar a Kiel i intentar guanyar, sabent de les dificultats que té anar a Kiel, jugar a l’Sparkassen, contra un equip que cada dia està millor i que està recuperant jugadors. Volem traslladar la idea del nostre joc al camp”.

“És un bon record la darrera eliminatòria de quarts allà, però no és cap referència. Un partit del passat que el guardem molt bé, ja que vam jugar molt bé, però que és passat”.

“Intentarem plasmar a la pista el nostre joc. No crec que sigui una eliminatòria per arriscar. Utilitzarem les nostres eines per guanyar: Fer-nos fort darrere, intentar córrer i ser contundents en les finalitzacions. Ja veurem el que passa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut