Tres títols de Lliga en joc

Tres títols de Lliga en joc

El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A tenen demà el primer ‘match ball’ per proclamar-se campions

Demà pot ser una gran diada de Sant Jordi per al futbol formatiu amateur blaugrana. El Cadet A, de Franc Artiga, el Cadet B, de Cristian Catena, i l’Infantil A, de Carles Martínez, tenen la primera oportunitat de proclamar-se campions de Lliga i sumar-se així a l’èxit assolit ja fa dues setmanes pel Benjamí A de Jordi Pérez.

El Cadet A de Franc Artiga rep l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes lideren la Divisió d’Honor Cadet amb 73 punts, tres més que l’Espanyol, que ha jugat un partit més que el Barça. Si el Cadet A guanya demà per dos gols de diferència (va perdre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per 2-1 a la primera volta) es proclamarà campió de Lliga, ja que traurà sis punts d’avantatge i el goal average a favor als blanc-i-blaus quan a aquests només els quedarien dos partits per disputar. Si el Barça no guanya la Lliga demà li queden tres partits contra el Mercantil i el Lleida Esportiu, a casa, i l’Escola Gavà a camp contrari.

Les opcions del Cadet B i l'Infantil A

El Cadet B de Cristian Catena viatja, per la seva part, a Tarragona per enfrontar-se al Gimnàstic a l’Estadi Municipal Sant Salvador. Els blaugranes, que sumen 24 victòries consecutives a la Lliga i avantatgen en 15 punts la Rapitenca, seran campions de Lliga si guanyen demà el Nàstic quan encara li quedarien cinc jornades per disputar contra la Floresta, el Castelldefels, l’Escola Valls, la Fundació Atlètic Vilafranca i el Reus Deportiu. Es a dir, el Cadet B disposa de sis ‘match balls’ però vol resoldre ja la Lliga a la primera oportunitat.

L’Infantil A de Carles Martínez també es juga la Lliga a camp contrari. El Barça serà campió si empata o guanya demà contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blaugranes, que lideren la Lliga amb 13 punts d’avantatge respecte als blanc-i-blaus, tindran tres oportunitats més per rematar el títol (Tecnofutbol, Damm i Vic Riuprimer) si no sentencien demà la Divisió d’Honor infantil.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut