El Juvenil B s’apropa al liderat (1-0)

El Juvenil B s’apropa al liderat (1-0)

El conjunt entrenat per Quique Álvarez supera l’Europa a la segona part i segueix retallant distàncies amb la Damm, a només quatre punts

El Juvenil B ha aconseguit un triomf molt important a la Ciutat Esportiva contra l’Europa de cara a mantenir vives les aspiracions a la Lliga. En el duel jugat aquest diumenge, els blaugranes no han pogut moure el marcador durant la primera part i han hagut d’esperar a l’inici del segon temps per decantar la balança. Àlex Collado, al primer minut de la represa, ha fet el gol que ha donat els tres punts al Juvenil B. Els de Quique Álvarez es reafirmen, d’aquesta manera, com l’equip més sòlid jugant com a local: el Juvenil B ha sumat 37 dels 45 punts disputats a la Ciutat Esportiva.

En les darreres tres jornades de campionat, el Barça ha sumat sis punts més que el Cornellà i la Damm, líder de la categoria. Això permet als blaugranes apropar-se a la classificació. De fet, els de Quique Álvarez pugen a la segona posició de la Lliga Nacional, empatats a 59 punts amb el Cornellà, i es queden a només quatre de la Damm a falta de quatre jornades per finalitzar el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut