Les reflexions dels tècnics campions

Les reflexions dels tècnics campions

Cristian Catena, entrenador del Cadet B, i Carles Martínez, tècnic de l’Infantil A, expliquen quins han estat els cinc moments clau de la temporada en els seus respectius equips per guanyar el títol de Lliga

El Cadet B i l’Infantil A s’han proclamat campions de Lliga aquest cap de setmana i sumen els seus títols a l'aconseguit pel Benjamí A fa un parell de setmanes. L’equip de Cristian Catena ho ha fet amb un domini absolut al Grup 1 de la Preferent Cadet, en què ha sumat 25 victòries en 25 partits amb un balanç de 115 gols a favor i només 16 en contra. Els nens de Carles Martínez, per la seva part, han signat un campionat extraordinari i s’han proclamat campions de la Divisió d’Honor Infantil amb 13 punts d’avantatge sobre el segon classificat, la Damm, i un espectacular balanç de 136 gols a favor i només 14 en contra, quan resten encara tres jornades per disputar-se.

Aquests són, per Cristian Catena, entrenador del Cadet B campió de Lliga, els cinc moments clau de la temporada:

  1. Pretemporada. “A Prades, durant l’stage, vam construir els fonaments per fer una gran temporada. L’ambient de treball va ser extraordinari i això es va plasmar en la victòria per 4-0 al primer amistós contra el Reus Deportiu, que ens va fer adonar que teníem un excel·lent grup de jugadors”.
  2. 19.12.2015. “Un dels moments més importants de la temporada. L’equip surt al camp amb una samarreta de suport al nostre jugador Anssumane Fati, Ansu, que s’havia trencat la tíbia i el peroné i es perdia la resta de la temporada. La seva lesió ens va impactar molt al vestidor i aquell dia, el missatge "Força Ansu; #sempretotsjunts" ens va donar força i vam guanyar per 4-0 contra la Floresta en un dels millors partits de la temporada. Em vaig sentir molt orgullós de dirigir aquest grup humà”.
  3. 09.01.2016. “El millor dia de la temporada. Per fi s’acaba la sanció FIFA i Pau Baró, Antonio Sola, Álvaro Sanz i Jaume Cuéllar poden tornar a competir després d’estar més de quatre mesos aturats. Els seus companys els van ajudar molt i aquest dia, a més, l’equip reacciona a un 2-1 advers, a camp del Castelldefels quan quedaven només 20 minuts, i guanyem per 2-5, amb un dels gols anotats, precisament, per Cuéllar. El vestidor va ser una festa”.
  4. 13.03.2016. “Aquesta jornada guanyem per 5-0 a la Rapitenca, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ampliem la diferència de punts al capdavant de la classificació de la Lliga a 12 punts jugant un molt bon partit amb el nostre estil de futbol tan propi de l’ADN Barça”.
  5. 27.03.2016. “Guanyem la MECUP 2016 al València a la final en imposar-nos a la tanda de penals després d’empatar 0-0 el partit. Era el nostre primer torneig de la temporada, aconseguit davant d’un gran rival com és el València. La manera amb què van celebrar el títol els meus jugadors va demostrar l’ambició que té aquest equip”.

I aquests són, per Carles Martínez, entrenador de l’Infantil A campió de Lliga, els cinc moments clau de la temporada:

  1. Pretemporada. “Perdem les dues finals dels tornejos que disputem. A Roma, contra l’Inter de Milà per 2-1 a la pròrroga, i a Arnedo per 3-1 contra l’Espanyol. Això ens va fer tocar de peus a terra. Som un gran equip, amb molta qualitat, però sense treball no farem res. Són dues derrotes que ens van ajudar a créixer com a grup”.
  2. 09.01.16. “El dia més esperat. Comencen a jugar amb nosaltres els tres jugadors afectats per la sanció FIFA: Iván Julián, Aschalew Sanmartí i Anwar Mediero. Amb anterioritat, a finals de setembre, ja s’havien incorporat Ilaix i Haitam, tots dos també afectats pel cas FIFA. Amb aquests cinc jugadors al camp, l’equip guanyava força i velocitat. Quatre d'ells, Ilaix, Aschalew, Iván i Anwar, van ser titulars al partit decisiu al camp de l’Espanyol, on vam guanyar la Lliga”.
  3. 28.01.16. “Guanyem el segon partit que disputem a Qatar per 3-1 a tot un equip de molt prestigi com és l’Aspire Football Dreams jugant un gran futbol. Aquell dia ens adonem que anem pel bon camí i tornem molt reforçats a Barcelona”.
  4. 05.03.16. “Remuntem un partit molt complicat a camp del Cornellà. Comencem perdent per 1-0 i ho capgirem amb dos gols d’Ilaix. Aquesta victòria ens consolida al capdavant de la Lliga i ens demostra que som un equip sòlid i molt competitiu”.
  5. 27.03.16: “Guanyem el MIC superant l’Inter i l’Espanyol, precisament els dos equips que ens havien guanyat a la pretemporada. I el més important no és guanyar el torneig, sinó com ho fem: jugant bon futbol. Jo sempre els he repetit aquesta temporada que ‘no és el què sinó el com’ el que realment importa. El MIC reforça la nostra idea de joc i ens dóna força per afrontar amb èxit la recta final de la temporada”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut