L'Espai Barça, presentat als empleats del FC Barcelona

L'Espai Barça, presentat als empleats del FC Barcelona

El director general del Club, Nacho Mestre, el director de l'Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, i David Cano, coordinador del projecte, han explicat els detalls

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació del projecte de l’Espai Barça al col·lectiu d’empleats del FC Barcelona, en una reunió celebrada a l’Auditori 1899. El director general del Club, Nacho Mestre, ha donat la benvinguda als empleats i els ha remarcat la importància del projecte, el repte més important que afronta l’Entitat en els propers anys. Per això, Mestre ha demanat la màxima col·laboració de tots els departaments i de tots els empleats.

El director de l’Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, juntament amb David Cano, coordinador del projecte de l’Espai Barça, han exposat els detalls de l’evolució del projecte de transformació de totes les instal·lacions que el Club té al barri de les Corts, juntament amb la construcció del Nou Miniestadi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

En aquesta intervenció, Mannarelli i Cano han explicat els principals trets característics que tindrà tant el Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana, el Campus Barça com el Nou Miniestadi, i han convidat tots els empleats a visitar l’Exposició de l’Espai Barça, ubicada a la Sala París, per conèixer més detalls del projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut