Ja coneixen la ‘Màgia del Palau’

Ja coneixen la ‘Màgia del Palau’

Tres precedents històrics donen fe de la capacitat del Barça d’handbol

Les remuntades són a l’ADN del Barça d’handbol. Hi ha un munt d’exemples d’aquestes fites dels blaugranes al Palau Blaugrana, però avui ens centrarem en tres. Una d'històrica amb el THW Kiel i les dues darreres que s’han viscut al Palau.

Ja ho van fer una vegada

En idèntica situació que l’actual arribava el Barça d’handbol a la tornada la temporada 2004/05. A Kiel havien perdut per cinc gols (30-25), i el repte de superar els quarts de final semblava difícil en una situació calcada a l’actual.

I ho van fer, i tant que ho van fer. Amb un Palau Blaugrana entregat, els homes entrenats per Xesco Espar van capgirar l’eliminatòria i van superar el THW Kiel per 33 a 27. Aquell any el Barça va ser campió d’Europa.

Dues tardes de glòria

A quarts de final de la temporada 2012/13, el Barça d’handbol tornava a Barcelona amb cinc gols menys que el seu rival, l’Atlètic de Madrid. El 25 a 20 de l’anada feia que, de nou, el Palau Blaugrana hagués de mostrar la seva força per aconseguir la remuntada.

Aquell dia el pavelló blaugrana va empènyer de valent Xavi Pascual i els seus, i els blaugranes van guanyar la Final a Quatre amb un triomf per 32 a 24.

Més difícil semblava encara la fita complerta als quarts de final de la temporada 2013/14. El Rhein Neckar Lowen havia assolit un 38 a 31 favorable a l’anada i el somni de Colònia semblava lluny.

Però res és impossible al Palau Blaugrana, i el Barça ho va fer de nou. Un triomf per 31 a 24 donava la classificació als blaugranes per un nombre més gran de gols marcats fora de casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut