Derrota per la mínima a la pista del líder

El Barça CBS va disputar un gran enfrontament a la pista del Joventut Les Corts i va arribar a tenir opcions d’emportar-se la victòria (57-55)

El primer equip blaugrana jugava contra un dels equips més complicats de la categoria, el Joventut Les Corts A. El duel va estar marcat per la igualtat en el transcurs dels 40 minuts. El Barça CBS no va abaixar els braços en cap moment i va afrontar el matx tractant de tu a tu al líder de la categoria. El conjunt local va ser capaç d’agafar els primers avantatges del partit i tant el primer com el segon període van ser favorables al Joventut Les Corts.

No obstant, a diferència dels darrers compromisos, el Barça CBS va estar molt seriós a la represa i va imposar el ritme que més li convenia, aconseguint reduir la diferència fins als cinc punts de desavantatge, un marge que ho deixava tot obert. En el darrer quart, el duel va entrar en una dinàmica de màxima igualtat. Les visitants van tenir opcions per capgirar el marcador però les locals responien el cop anotant algun triple. Es va entrar al darrer minut de partit amb un mínim desavantatge de dos punts i amb opcions d’aconseguir la victòria. Malauradament per als interessos del Barça CBS, la pilota no va entrar i el triomf va ser per a les de Les Corts.

Aquest dissabte 30 d’abril, a les 16.45 hores, el Barça CBS rebrà el Basket Almeda en l’últim partit de la temporada.

Consulta els resultats i la classificació.