L’entrega d’insígnies d’or mostra l’esperit familiar del Club

L’entrega d’insígnies d’or mostra l’esperit familiar del Club

Un total de 57 socis reben el reconeixement pels seus 50 anys de vinculació al Barça

El president Josep Maria Bartomeu ha viscut avui una jornada de contacte amb els socis, i després de la reunió del Senat amb els socis amb més antiguitat, aquest vespre ha tornat a estar present en un nou acte d’entrega d’insígnies d’or a aquells socis que l’any passat van complir els seus 50 anys de vinculació al Club.

Josep Maria Bartomeu ha destacat durant l’acte d’entrega d’insígnies celebrat aquest vespre a l’Auditori 1899 que “actes com aquest mostren que el Club es viu en família”.

El president ha estat acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Cardoner, nét de l’antic vicepresident Nicolau Casaus, que, com bé ha recordat Josep Maria Bartomeu, “va ser qui us va donar la insígnia de plata fa 25 anys, i ara és el seu nét qui està aquí en aquest, un fet que demostra també que som una gran família”.

Els 57 socis que han rebut avui el seu reconeixement pels seus 50 anys de vinculació barcelonista han estat acompanyats majoritàriament pels seus familiars, la qual cosa ha demostrat una vegada més que el sentiment blaugrana passa de generació a generació.

Els socis i els seus acompanyants s’han anat fent la corresponent fotografia de record d’aquesta celebració, i han pogut intercanviar unes paraules amb el president i el vicepresident en el moment de recollir la seva insígnia.

Aquest ha estat el tretzè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, uns actes que s’allargaran fins al mes de juliol. A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d’or l’any 2015 és molt superior al que és habitual, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant la primera meitat d’aquest any.

El president del Barça ha agraït la fidelitat dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci –ha destacat–, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres vau prendre una decisió valenta i vau ajudar un club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha convertit en un dels millors i més importants clubs del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut