Tot el que has de saber del Moritz Vendrell - FC Barcelona Lassa

L’equip del Baix Penedès és el quart classificat i en les últimes jornades es juga l’accés a la Lliga Europea

El Barça Lassa té la primera opció de proclamar-se campió de l’OK Lliga aquest dissabte si guanya el seu partit, el CP Vic perd i l’HC Liceo empata o perd. Per tant, l'equip de Ricard Muñoz sap que afronta una nova final en una pista realment complicada, ja que el Moritz Vendrell és l'equip de l'OK Lliga que més gols marca com a local amb un total de 70 en 13 jornades.

Les dades més interessants:

-El fet que el Vic-Igualada es disputi a les 19.30 h i el Liceo-Noia a les 19 h permetrà als blaugranes saber durant la segona part si poden ser campions.

-El Moritz Vendrell suma 44 punts, tres més que el Reus Deportiu, que és el seu màxim rival en la lluita per la quarta posició que dóna accés a la Lliga Europea.

-Els màxims golejadors de l’equip de Guillem Pérez són Sergi Miras, amb 28 gols, i Eloi Mitjans i Jordi Ferrer, amb un total de 25.

-Sergi Miras va jugar al Barça Lassa el curs 2012/13, mentre que Jordi Ferrer, Guillem Fox i David Martínez van jugar a les categories inferiors del Barça.

-El Barça Lassa i el Moritz Vendrell s’han enfrontat en tres ocasions aquesta temporada amb un balanç de 2-1: Lliga Catalana (Vendrell), semifinals Supercopa (FCB) i jornada 11 de l’OK Lliga (FCB).

-El Moritz Vendrell ha marcat 107 gols aquesta temporada en 25 partits, una mitjana de 4,2 gols. El Barça Lassa n’ha fet 131 per una mitjana de 5,2.

-Aquest curs el Moritz Vendrell ha arribat fins als quarts de final de la Lliga Europea i va caure contra el Benfica, que serà el rival del Barça a les semifinals.

-El Barça ha disputat 12 partits com a visitant contra el Vendrell amb 8 triomfs i tan sols quatre derrotes.

-En les últimes quatre visites el Barça Lassa ha aconseguit la victòria per 2-9 el curs 2014/15, 3-8 el 2013/14, 3-4 el 2012/13 i 1-4 el 2011/12.