Ricard Muñoz i Pablo Álvarez: “El Moritz Vendrell també s'hi juga moltíssim”

Ricard Muñoz i Pablo Álvarez: “El Moritz Vendrell també s'hi juga moltíssim”

El tècnic i el davanter argentí parlen de la dificultat del partit contra un equip que lluita per aconseguir la quarta plaça

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 20 hores, la pista del Moritz Vendrell en la que serà la 26a jornada de l’OK Lliga, de la qual els de Ricard Muñoz poden proclamar-se campions sempre depenent d’altres resultats. El tècnic blaugrana i Pablo Álvarez han destacat la importància del partit i també la seva dificultat.

“L’evolució del Vendrell en els últims anys és notable, lluiten per la Lliga Europea i serà un partit dur i intens. És un equip molt fort a casa, molt golejador, el que més a casa, i és un punt més d’actractiu per al partit”, explica Muñoz, que afegeix: “Tindrem al davant un equip que s'hi juga moltíssim, un rival potent contra el qual hem jugat ja en tres ocasions. Tenim molta il·lusió de competir”.

“El Vendrell és un equip molt fort, s’està jugant entrar a la Copa d’Europa, és l’equip més golejador a casa i sabem la qualitat dels seus jugadors”, explica Pablo Álvarez, que també assegura: “Estem bé, estem molt contents de com juguem i estem fent les coses bé. Estem en una bona línia, ens trobem a gust i només queda confiar en nosaltres, que ens està donant fruits”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“Els partits són molt llargs, però si alguna cosa ens fa més forts es avançar-nos en el marcador. Contra el Vendrell de ben segur que serà un marcador ajustat. Hem de ser capaços de portar el partit on volem”.

“Campions aquest dissabte? Tant de bo, hem de fer la feina i a partir d’aquí vindrà el que hagi de venir, no n'hem d’estar pendents”.

Pablo Álvarez:

“S’està parlant molt però som conscients que el nostre objectiu és guanyar dissabte, serà més que una final, un partit molt complicat”.

“Posar-te per davant en el marcador et dóna encara més confiança. Si s'hi posen ells, que ja ens va passar a la primera volta, no has de perdre el cap i pensar en el que dura el partit, que poden passar moltes coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut