Entrega de les samarretes de bàsquet als guanyadors del Jugador 6

Entrega de les samarretes de bàsquet als guanyadors del Jugador 6

Dos socis van rebre al Palau Blaugrana el premi per la seva condició de Jugador 6, durant el primer temps mort del partit de bàsquet del passat divendres contra el Laboral Kutxa.

Divendres passat, durant el partit de bàsquet entre el FC Barcelona i el Laboral Kutxa que es va celebrar al Palau Blaugrana, es va fer entrega de les samarretes de l’equip de bàsquet del Barça als guanyadors del programa ‘Jugador 6’.

El socis abonats al Palau que fan un bon ús de l’abonament, amb la seva presència o alliberant els seus seients en aquells partits de bàsquet als quals no assisteixen, tenen el seu carnet de Jugador 6. Aquest carnet els permet entrar en els sortejos de diferents premis, com en aquest cas el de les samarretes de l’equip, o de gaudir d’experiències exclusives com ara viatjar amb l’equip en algun dels seus desplaçaments, de la mateixa manera que es va fer aquest any a la Copa del Rei.

Aquest cop, dos dels vuit agraciats amb la samarreta del primer equip van tenir l’oportunitat de rebre-la directament de mans de dues cheerleaders al mig de la pista del Palau Blaugrana, durant el primer temps mort del partit de Lliga de divendres passat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut