‘Pretty’, a La Villarroel amb descompte especial per als socis

‘Pretty’, a La Villarroel amb descompte especial per als socis

12 € per a les funcions del 6 i el 7 de maig. 18 € per a les funcions del 14 i 15 de maig i el 15% de descompte en la resta de les funcions fins al 12 de juny

El món de l'Edu entra en caos quan la seva nòvia (la Meri) s’assabenta que ha fet un comentari, aparentment inofensiu, sobre la seva cara. Però això és només el començament: el millor amic de l'Edu, el Toni, està casat amb la millor amiga de la Meri, la Carla, i quan les coses es compliquen a la vida de la parella, els amics es troben enmig de tot plegat. L’equació emocional es complica exponencialment.

A mesura que les seves relacions s'enfonsen, els quatre amics s’enfronten a la infidelitat, la traïció i l’engany que s’ha apoderat, de sobte, de les seves vides, mentre intenten respondre a la pregunta: fins a quin punt és important ser guapa?

Aquest drama còmic de Neil LaBute confronta de manera brutal i estimulant l’actual obsessió de la societat amb l’aparença física.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://mepreses.promentrada.com/productes/1354-pretty.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

 

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant la compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=VILL45&Idioma=CA# ::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut