La setmana acaba amb el segon duel amb un equip basc

La setmana acaba amb el segon duel amb un equip basc

El Bilbao Basket és l’equip que va eliminar els blaugranes de la Copa del Rei

El FC Barcelona Lassa juga aquest diumenge el segon duel amb un equip basc en pràcticament 48 hores després de superar el Laboral Kutxa amb solvència (89-68). En una setmana complicada després de l’eliminació a l’Eurolliga, l’equip vol seguir a la zona més alta de la classificació de la Lliga Endesa guanyant en una de les pistes més calentes i complicades de la competició, Miribilla.

El matx (18.00 hores / Teledeporte) serà una bona ocasió per veure un duel entre dos equips que van al darrere d’objectius molt clars. El Barça Lassa, acabar primer la fase regular, mentre que el Dominion Bilbao Basket, que actualment és setè classificat, cerca confirmar les dues victòries que té de marge respecte de l’UCAM Múrcia, novè classificat, i, si pot, distanciar-se d’un perillós i sorprenent Montakit Fuenlabrada, empatat amb els bascos amb un balanç de 15-14.

Atents a...

Els blaugranes arriben al matx amb la baixa de Joey Dorsey, que segueix amb molèsties de la important lesió de turmell que va patir a Krasnodar en el primer partit de la sèrie del play-off de quarts de final de l’Eurolliga. El pivot nord-americà s’ha quedat a Barcelona i continua amb el seu procés de recuperació. Per la seva banda, Moussa Diagné, que no ha estat inscrit per a aquesta jornada, també s’ha quedat a Barcelona.

Caldrà estar atents a les evolucions de Tomas Satoransky. El txec acaba de ser designat MVP de la jornada 28 i del mes d’abril a la Lliga Endesa. També valdrà la pena veure el duel que hi haurà entre Ante Tomic, que a poc a poc està recuperant la seva millor versió, i el seu amic Marko Todorovic, un exblaugrana que va signar pel poderós Kimkhi rus després d’una bona temporada cedit a Bilbao i que, per manca d’oportunitats a Moscou ha decidit jugar el tram final de la Lliga Endesa amb el seu darrer equip a l’ACB.

Finalment, caldrà veure el duel de bases Raúl López vs. Carlos Arroyo. Companys als Utah Jazz de l’NBA, d’això ja en fa un grapat d’anys, jugaran el seu darrer duel professional, ja que el base de Vic ja ha anunciat la seva retirada a final de temporada. I cal no oblidar-nos tampoc d’un altre duel entre veterans d’enorme talent i qualitat: Àlex Mumbrú i Juan Carlos Navarro. Els dos catalans, membres de la llorejada generació dels 80 que va guanyar el Mundial Júnior de Lisboa davant els Estats Units, continuen sent força importants en els seus conjunts respectius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut