El Barça Lassa amplia l’avantatge al capdavant de la Lliga Endesa

El Barça Lassa amplia l’avantatge al capdavant de la Lliga Endesa

Els blaugranes tenen dues victòries de marge respecte al València Basket i el Reial Madrid a falta de quatre jornades per a la finalització de la fase regular

Un cop finalitzada la trentena jornada de la Lliga Endesa, el Barça Lassa presenta un balanç de 27 victòries i només tres derrotes. El triomf d’aquest diumenge a Bilbao (55-77), combinat amb la derrota del València Basket a Múrcia, ha permès als blaugranes ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació de la Lliga Endesa. Els de Xavi Pascual tenen ara dues victòries de marge respecte al València Basket i el Reial Madrid, que han guanyat 25 partits i n’han perdut cinc.

El líder de la fase regular té avantatge de pista en tots els creuaments del play-off pel títol de Lliga. Un bon al·licient per continuar la lluita per tancar la fase regular en primera posició. Al Barça Lassa li queden quatre partits molt exigents. Haurà de visitar les pistes del València Basket, immediat perseguidor, i del Movistar Estudiantes, que lluita per assolir la permanència. I rebrà al Palau el sempre sòlid Herbalife Gran Canària i l’Iberostar Tenerife, que té opcions de classificar-se per al play-off.

El millor Tomic

Una bona notícia per afrontar aquesta recta final de la competició és que sembla que l’equip blaugrana ha recuperat la millor versió d’Ante Tomic. El pivot croat ha signat dos grans partits contra el Reial Madrid i el Dominion Bilbao Basket, i s’ha enfilat fins als 31 i 32 de valoració, respectivament. El ‘44’ blaugrana és el tercer jugador més ben valorat de la Lliga Endesa, cada vegada més a prop de Bourousis i Musli, i després de capturar 15 rebots a Bilbao s’ha situat com el màxim rebotejador de la competició, amb una mitjana de 7,48 rebots per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut