FC Barcelona 21 – VRAC Quesos Entrepinares 30. Donen la cara davant del líder

Els de Ricardo Martinena tanquen la temporada amb una derrota davant del líder després de quallar una temporada excel·lent

Malgrat que els visitants van ser els primers a anotar, el domini blaugrana durant els primers 40 minuts va ser clar. Després de l’anotació dels castellans, el Barça va empatar el matx gràcies a l’assaig de José Filippi i la posterior transformació de Noel Marx. Tot i que els blaugranes van desplegar un gran joc a partir d’aquell moment, els visitants van tornar a avançar-se al minut 17 gràcies a un altre assaig no transformat. Els jugadors dirigits per Ricardo Martinena van saber sobreposar-se i amb un segon assaig transformat a mans de Felipe Martínez van avançar l’equip català. Però abans de la finalització de la primera meitat, els de Valladolid van anotar un cop de càstig que els donava avantatge al marcador (14-15) i que no reflectia la superioritat catalana durant el primer període.

Lluiten fins al final

Tot i que a la tornada dels vestidors els barcelonistes van intentar capgirar el marcador, els tres assajos anotats pel VRAC Quesos Entrepinares van ser una llosa massa gran per a ells, que no van poder remuntar. Malgrat la diferència al marcador, el FC Barcelona va seguir intentant retallar les diferències i al minut 76 Bruno Granell va anotar un altre assaig i va deixar el marcador final en 21-30.

Excel·lent temporada del FC Barcelona

El Barça tanca una temporada excel·lent en què l’equip ha sumat 8 victòries, 2 empats i 12 derrotes amb quatre punts de bonus ofensiu i dos de defensiu per totalitzar 42 punts en 22 jornades. Els blaugranes han estat capaços de mantenir la categoria sense patir, i quan quedaven tres jornades per finalitzar la competició ja s’havien assegurat continuar una temporada més entre els millors.