El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 22)

El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 22)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL B

Valoració molt positiva del torneig realitzat pels més joves del bàsquet formatiu. Malgrat el subcampionat, durant els tres partits de la fase inicial, l’equip va desplegar un joc molt vistós i alegre, anotant més de 100 punts de mitjana contra rivals d’entitat com l’UCAM Murcia, el que es va derrotar per 67-97, el Baloncesto Sevilla, que es va derrotar per un contundent 104-38 (81-30), i l’equip amfitrió, el Viladecans, que va oferir menys resistència i va ser derrotat per 123-16 (56-6).

La final va ser contra un Reial Madrid molt físic. Tot i això, l’equip va sortir sense complexes i es va situar amb un 20-12 favorable controlant molt bé les intenses penetracions dels jugadors blanca, i amb un atac fluid i valent, anotant de fora, dominant el rebot ofensiu, etc...en definitiva, tot el que l’equip venia fent a llarg del torneig.

Aquesta situació va obligar al tècnic blanc a demanar un temps mort. A partir d’aquí, el Reial Madrid va endurir encara més el seu to físic i l’equip no va ser capaç d’aturar els seus jugadors més determinants en atac. El Madrid va començar a dominar el rebot en les dues cistelles i això va acabar decantant la balança.

INFANTIL B - Torneig Viladecans 

1a jornada (29/4 18:30)

Viladecans 6

FC Barcelona Lassa B 56

(17-125)

INFANTIL B - Torneig Viladecans 

2a jornada Pavelló Podium Viladecans

Ucam Murcia 67

FC Barcelona Lassa B 97

3a jornada Pavelló Atrium Viladecans

FC Barcelona Lassa B 81

Baloncesto Sevilla 30

(107-38)

Final del torneig de Viladecans

FC Barcelona Lassa B 67

Reial Madrid 92

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut