Xemi, Dani Romera i Ortolá ja s'entrenen amb el grup, i Ezkieta és baixa

Xemi, Dani Romera i Ortolá ja s'entrenen amb el grup, i Ezkieta és baixa

Tres dels jugadors bàsics durant la bona ratxa del Barça B de nou partits imbatuts ja es tornen a entrenar amb el grup, mentre que Ezkieta es lesiona

Sembla que el calvari de les lesions ja es va acabant per als jugadors del Barça B. I és que Xemi Fernández, Dani Romera i Adrián Ortolá ja s'entrenen amb el grup aquesta setmana per preparar el duel contra l’Eldense dissabte (18 hores / Barça TV) al Miniestadi. Qui no hi podrà ser dissabte serà el porter Jokin Ezkieta, que pateix una lesió al múscul recte anterior de la cama dreta. L’evolució en marcarà la tornada als entrenaments.

Xemi torna cinc partits després

El migcampista de Barcelona torna amb l’equip després de lesionar-se al camp del Llosetense el 27 de març. Xemi ha jugat un total d’11 partits aquesta temporada, nou de titular i dos de suplent, ha aconseguit vuit victòries i és una peça clau al mig del camp.

Dani Romera, gols per al tram final

El davanter de la Cañada es va lesionar a la final de la Copa Catalunya contra el Sabadell amb un esquinç de genoll i un de turmell en una acció a la primera part. Fins llavors, Romera havia jugat 10 partits i marcat cinc gols.

Ortolá, OK; Ezkieta, baixa

Una altra gran noticia és la tornada d’Ortolá. El porter de Xàbia es va fer un esquinç de grau dos al genoll en el partit contra el Badalona fa exactament quatre setmanes. Ara que torna a l’equip, però, el porter navarrès Jokin Ezkieta cau lesionat per una lesió al múscul recte anterior de la cama dreta. Samper i Palencia continuen amb el seu procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut