El Barça Lassa ja coneix els seus rivals a la Futsal International Cup

El Barça Lassa ja coneix els seus rivals a la Futsal International Cup

El Tasisat Daryaei (Iran), el Dinamo Moscou (Rússia) i el Carlos Barbosa (Brasil) seran els rivals del Barça Lassa

Després del sorteig celebrat a Doha (Qatar), el FC Barcelona ja sap quins seran els seus rivals a la Futsal International Cup. El jugador brasiler Falcao ha estat l’encarregat de ser la mà innocent que ha triat en quin grup participarà cada club. Els homes de Marc Carmona han estat enquadrats en el Grup A i jugaran davant del Dinamo de Moscou i es retrobaran amb dos exblaugranes com Fernandao i Ari, que juguen a l’equip rus. El Tasisat Daryaei, de l’Iran, i el Carlos Barbosa brasiler seran els altres dos rivals dels blaugranes a la Futsal International Cup.

El grup B ha quedat conformat amb l’Al Rayyan de Qatar, el Benfica portuguès, el Magnus Futsal brasiler i el Movistar Inter de la LNFS.

Format de la Futsal International Cup

El torneig estarà dividit en dos grups de quatre, en què jugaran tots contra tots i els dos millors de cada grup es classificaran per a les semifinals. El primer del grup A jugarà contra el segon del Grup B i el primer del Grup B ho farà amb el segon del Grup A. Els guanyadors de les dues semifinals disputaran la final el 29 de juny.

Els tercers i els quarts classificats jugaran entre ells per determinar la classificació final de cadascú. D’aquesta manera, el tercer del grup A ho farà amb l’altre tercer per determinar la cinquena i la sisena posició, mentre que els quarts classificats competiran entre ells per definir la setena i la vuitena posició.

Els horaris dels partits es coneixeran els propers dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut