Barça B – CD Eldense: Acomiadar la temporada al Mini amb bon regust de boca

Barça B – CD Eldense: Acomiadar la temporada al Mini amb bon regust de boca

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen acabar la Lliga a casa de la millor manera possible, brindant una victòria a la seva afició

Fins al mes d’agost ja no hi haurà més futbol al Miniestadi, i és que aquest dissabte el Barça B juga l’últim partit de Lliga a casa (18 hores / Barça TV) contra l’Eldense en la penúltima jornada. Els de Gerard volen anar a Xàtiva amb una victòria més a la classificació i intentar acabar al més amunt possible a la taula.

L’Eldense té l’objectiu de la Copa del Rei

Els també blaugranes ocupen la 10a posició a la taula amb 14 victòries, 8 empats i 14 derrotes i vénen de perdre (0-4) contra el Reus Deportiu, segon classificat, la passada jornada. L’Eldense té la baixa de Juanfran, per lesió, i de Carlitos López, que aquesta setmana s’ha incorporat al Vila-real B. Al partit de la primera volta a l’estadi Pepico Amat el Barça B va perdre (4-2) amb un gol del juvenil Aleñá i un altre de Cámara. L’entrada és gratuïta per als socis i els menors de 12 anys. Gerard López té les baixes de Samper, Palencia, Quinti i Ezkieta, per lesió, i de Tarín, per sanció, mentre que recupera Ortolá, Xemi i Dani Romera després de les seves lesions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut