Barça Lassa-Abanca Ademar: El que has de saber de la semifinal de Copa

Un clàssic de l’handbol estatal tindrà lloc a Pamplona, a la semifinal de la Final a Quatre de la Copa del Rei

Dissabte a les 18 h i en directe per Movistar +, el Barça d’handbol buscarà assolir un triomf que el porti a la final de la Copa. Us expliquem quines són les dades més significatives d’aquest partit.

1.- El Barça d’handbol és el vigent campió de Copa i és el club que més vegades ha guanyat la competició. Ho ha fet en 19 ocasions.

2.- L'Ademar de Lleó va ser campió de Copa la temporada 2001/02.

3.- A la Lliga Bauhaus Asobal el Barça Lassa ja és el campió de l’edició 2015/16, i l’Abanca Ademar ocupa la tercera posició.

4.- Al Barça Lassa hi juguen Raúl Entrerríos, Carlos Ruesga, Dani Sarmiento, Danjel Saric i Viran Morros, que havien estat jugadors de Lleó.

5.- Ignacio Biosca, Juanín García i Mikel Aguirrezabalaga juguen amb Abanca Ademar, i anteriorment van ser jugadors blaugrana.

6.- Rafa Gui­josa, que va ser jugador del Dream Team de l’handbol blaugrana, ara és l’actual entrenador de l’Abanca Ademar.

7.- Xavi Pascual, en la seva etapa com a porter, va vestir la samarreta de l’Ademar de Lleó.

8.- Per ser a la F4, el Barça Lassa va superar el Fertiberia Port Sagunt a vuitens i el Fraikin BM Granolllers a quarts.

9.- L'Abanca Ademar va superar el Benidorm a quarts, i a vuitens va guanyar el Bada Osca.

10.- A les 20 h l'Helvetia Anaitasuna i el Naturhouse La Rioja jugaran la segona semifinal de la competició.