El derbi, plat fort de la jornada esportiva del FC Barcelona d’aquest cap de setmana

El derbi, plat fort de la jornada esportiva del FC Barcelona d’aquest cap de setmana

El Barça-Espanyol al Camp Nou (diumenge 17.00 hores), la Copa del Rei d’handbol i el possible títol del Barça Lassa d’hoquei patins es presenten com els duels més destacats del cap de setmana

Nou cap de setmana decisiu per als diferents equips professionals del FC Barcelona. La jornada començarà dissabte amb dos duels que poden servir per aixecar dos títols. El Barça Lassa d’handbol jugarà les semifinals de la Copa del Rei a Pamplona contra l’Ademar Lleó (18 hores), i el d’hoquei patins es pot proclamar campió de l’OK Lliga si guanya el seu partit contra el CP Vic al Palau Blaugrana (20 hores).

Per a diumenge quedarà la darrera cita important del cap de setmana. El primer equip de futbol disputa el derbi contra l’Espanyol, la primera oportunitat de proclamar-se campió de Lliga (17 hores).

Aquest cap de setmana hi haurà dos equips que no jugaran partit oficial. La Primera Divisió femenina s’atura per compromisos de seleccions i el Barça Femení no tornarà a jugar fins la setmana vinent, mentre que el Barça Lassa de futbol sala iniciarà d’aquí a set dies els play-offs per al títol. Per la seva banda, el Juvenil A ha acabat la temporada oficial.

A continuació detallem l’agenda esportiva del FC Barcelona per a aquest cap de setmana:

Dissabte, 7 de maig

18 hores: Barça B – Eldense. Els de Gerard López buscaran acomiadar-se de la temporada al Miniestadi amb tres punts per avançar el conjunt alacantí a la classificació. En directe per Barça TV i per streaming a fcbarcelona.cat.

18 hores: FCB Lassa – Ademar Lleó (handbol). Després de proclamar-se campions de la Lliga ASOBAL, els jugadors de Xavi Pascual disputaran les semifinals de la Copa del Rei a Pamplona amb l’objectiu d’aixecar un altre títol. En directe a C+ Deportes.

20 hores: FCB Lassa  – Club Patí Vic (hoquei patins). Es tracta de la primera oportunitat per proclamar-se campió de l’OK Lliga. Els homes de Ricard Muñoz hauran de guanyar els vigatans al Palau Blaugrana si volen aixecar el 27è títol de Lliga de la secció. En directe per Barça TV, per streaming a fcbarcelona.cat i Esport 3.

Diumenge, 8 de maig

17 hores: Barça – RCD Espanyol. Derbi d’alt voltatge al Camp Nou. Els de Luis Enrique reben el conjunt blanc-i-blau en la penúltima jornada de Lliga amb la primera oportunitat per proclamar-se campions. En directe per C+ Partidazo i Abono Fútbol 1.

19.30 hores: València Basket – FCB Lassa (bàsquet). Partit contra un rival de prestigi. Els blaugranes visiten la Fonteta, on poden fer un pas molt important de cara a assegurar la primera posició de la Lliga Endesa. Serà el retorn de Pau Ribas a la que va ser casa seva les últimes tres temporades (C+ Deportes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut