FC Barcelona Lassa - Club Patí Vic: Volen ser campions de Lliga a casa

FC Barcelona Lassa - Club Patí Vic: Volen ser campions de Lliga a casa

Els blaugranes depenen d’ells mateixos i es proclamaran campions de Lliga si sumen els tres punts contra l’equip vigatà Al Barça Lassa també li podria valer l'empat; dependria d’un altre empat o derrota del Liceo a Igualada

El Barça Lassa busca aquest dissabte (20 h, Esport 3, Barça TV i streaming) tres punts d’or que signifiquin un nou títol de l’OK Lliga, que seria la 27a de la història de la secció. El primer match ball es disputarà al Palau i contra un rival de primer nivell, dels més grans del panorama europeu: el Club Patí Vic. L’equip vigatà, que encara té opcions matemàtiques de guanyar la Lliga, no ho posarà gens fàcil.

El rival

Compta amb jugadors de primer nivell i combina experiència amb joventut. El seu màxim golejador aquest curs és Ferran Font, amb 27 gols, tot i que Cristian Rodríguez (23), Mia Ordeig (19) també veuen porta amb facilitat. La porteria està molt ben defensada amb Carles Grau, considerat un dels millors porters del món, i tots ells estan entrenats per Ferran Pujalte, que va ser entrenador del Barça durant dues temporades. El conjunt osonenc és actualment el tercer classificat de l’OK Lliga amb 58 punts, a un del Liceo i a dotze del Barça.

El Barça

Arriba a aquest partit amb tots els efectius disponibles i amb la baixa ja coneguda d’Edu Lamas, que els últims dies ha anat avançant en la seva recuperació i ja s’ha posat els patins a pista en dues ocasions. Els de Ricard Muñoz són conscients que volen aconseguir la Lliga davant l’afició i la primera oportunitat, la primera bola de partit, és aquest dissabte a les 20 hores.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - VIC::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/es_ES/entradas/evento/4093/session/233047/step1r2?_=1462546418518::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut