Exemple d’amor per un esport

Exemple d’amor per un esport

Gran èxit de participació en el tercer torneig de veterans de rugbi

Les instal·lacions de La Teixonera van presenciar el darrer cap de setmana un torneig de veterans de rugbi. L’Associació de Veterans Rugbi Barça va ser l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment.

El terreny de joc on habitualment juga el primer equip de rugbi del FC Barcelona va veure com es van jugar un total de 14 partits durant el matí de diumenge. El torneig es va dividir en dues categories, la de 25 a 50 anys i la de jugadors de més de 50, anomenada de superveterans, i les normes es van adaptar lleugerament a les característiques dels participants.

Un torneig que premia l’esportivitat i el bon joc

Les característiques del torneig són absolutament diferents de les de la competició habitual i els premis entregats no són per al millor equip, sinó tot al contrari. La intenció d’aquesta trobada és fomentar el fair play i el bon joc i s’entreguen premis a l’equip més esportiu i a l’equip amb millor joc.

En aquest sentit, el FC Barcelona de superveterans es va emportar el premi al millor joc, mentre que el Cornellà va endur-se el de més esportiu. En la categoria de veterans, el premi al millor joc va ser per al GEiEG i el de més esportiu, per al Vilanova.

Josep Maria Sentís, un exemple de 71 anys

El Barça va comptar amb el jugador més veterà de tot el torneig. En aquest cas, Josep Maria Sentís, de 71 anys i 50 lligat a la pràctica d’aquest esport, va ser el participant menys jove que va prendre part en aquest campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut